søndag den 13. januar 2013

10 måneder

Hvor er det vildt! 10 måneder gammel.. Om 2 måneder sidder vi og fejrer Haileys 1 års fødselsdag. Naya sagde til mig i dag: "Tænk at jeg vågnede og så var hun bare blevet født". Det har gjort et kæmpe indtryk på hende at vågne op til en lillesøster den morgen for 10 måneder siden.

Der sker så meget med Hailey disse dage. For 9 dage siden begyndte hun at komme op på alle fire efter nogle måneder hvor hun har leget soldat og krøbet sig frem. I dag begyndte hun så at kravle baglæns. Er spændt på hvor lang tid der går før hun kommer fremad på den måde. At krybe er stadig favoritten! Hendes yndlingsleg er i øjeblikket "Tittebøøøh" og hendes eget legetøj siger hende absolut intet. Næ, storebrors og storesøsters legetøj - det dur! Hun er stadig altid glad og har nu 8 tænder! Jeg tror der er flere på vej. Gummerne er hævede og der er mange opvågninger om natten. Hun er også begyndt at gentage hvad vi siger til især Nayas store begejstring. Hailey har indtil videre sagt "Naya" og "mor". Hun vejer nu 9,7 kg og måler 78 cm.

Hailey trives som vuggestuebarn og har siden tirsdag haft almindelige dage dernede. Fra 9-15. Jeg er så stolt af hende og vildt imponeret over hvor godt hun har klaret indkøringen. Seje pige!



Tittebøøøh!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar